Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan even contact met mij op.

Een goed mediaplan voeren we samen efficiënt uit. Na het analyseren van jouw situatie en het opstellen van het mediaplan overleggen we elke maand met het mediateam – met een vaste agenda- waarin we terugkijken en nieuwe acties plannen. Tussentijds hebben we contact waar en wanneer nodig.

We spreken duidelijke KPI’s af, die worden bijgehouden in een online Media Dashboard waar alle teamleden bij kunnen.

De kosten voor het abonnement variëren per situatie en kunnen worden vastgesteld na het kennismakingsgesprek. Ga uit van minimaal € 1250 per maand voor het mediaplan. Daarnaast zijn er de kosten voor externe specialisten en ondersteunende systemen als daarvoor wordt gekozen.

Het verbeteren van jouw zichtbaarheid is geen kwestie van een eenmalige actie richting de media, maar wel van het gestructureerd werken aan relaties, inhoud en processen. Daar is het abonnement dus precies op ingericht, voor een duidelijk en vast budget per maand.

De bestuurder/directeur/manager communicatie, Keesinterim, geschikte collega’s, en externe specialisten indien nodig. Samen evalueren we de afgelopen maand en verdelen de taken voor de komende maand. 

Ja. Na 12 maanden ben je in staat om het mediaplan zelf uit te voeren en bij te stellen. Alle kennis en kunde wordt zoveel mogelijk overgedragen door training en coaching.

Ja.  Keesinterim is de partner die zorgt dat het mediaplan op de rails wordt ontwikkeld en uitgevoerd.  Dus veel overleggen, uitleggen en vastleggen.  Daarnaast is Keesinterim indien nodig jouw woordvoerder en aanspreekpunt voor de media.

Het is niet de bedoeling om relaties met goede externe partijen op scherp te zetten of te stoppen. Keesinterim zal alternatieven suggereren indien hun prijs-prestatie ongunstig is.

Dat bepaal je uiteraard zelf. Voor het zelf kunnen uitvoeren van het mediaplan is capaciteit nodig. Als die nog niet beschikbaar is kun je kiezen voor verlenging van het abonnement. Je kunt als je het mediaplan zelf uitvoert, kiezen voor een periodieke evaluatie door Keesinterim.

Ja. Net als bij het mediaplan hanteert Keesinterim hiervoor een vast bedrag per maand. Dat bedrag wordt vooraf afgesproken. In verband met werkzaamheden voor andere klanten is Keesinterim maximaal drie dagen per week beschikbaar.

Mediaplan

vanaf € 1250 per maand
  • Met het Mediaplan-abonnement haal je een ervaren woordvoerder en adviseur in huis. Samen maken we het plan en voeren dit in 12 maanden uit voor een vast maandbedrag.

Monitoring

vanaf € 500 per maand
  •  

Quickscan

750 eenmalig
  •  

Gratis toolbox

0
  •