Abonnementen

Oplossingen voor betere zichtbaarheid en dus een sterkere reputatie

Keesinterim biedt maatwerk trajecten van 12 maanden waarin we samen stap voor stap verbeteringen doorvoeren. Periodiek overleggen we en nemen we de resultaten en nieuwe plannen door. Omdat er geen meter loopt kunnen we ons volop concentreren op de verbeteringen. Samen maken we snel grote stappen zodat jij beter zichtbaar wordt en blijft.

Mediaplan

vanaf € 1250 per maand
  • Met het Mediaplan-abonnement haal je een zeer ervaren woordvoerder en adviseur in huis. Samen maken we het plan en voeren dit in 12 maanden uit voor een vast maandbedrag.

Monitoring

vanaf € 500 per maand
  • Met dit dashboard kun je volgen wat er over jou, jouw concurrenten en stakeholders gepubliceerd wordt. Berichten in kranten, vakbladen, op social media, radio en TV.

Quickscan

750 eenmalig
  • In één sessie maken we samen een analyse van de kansen en beperkingen om jouw zichtbaarheid te vergroten. Een mooi startpunt om te zien of het Mediaplan-abonnnement wat voor je is.

Gratis toolbox

0
  • De tools die ik zelf gebruik deel ik graag. Meer dan 30 tools, apps, websites, boeken en andere hulpbronnen voor het superslim organiseren van je mediastrategie.